Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt görevine başladı

İsmail Yapıcıer’in yerine Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Fevzi Kurt, Şanlıurfa’da eğitimin kalitesini artırmak amacıyla ekip ruhu ile çalışacaklarını ifade etti.

31 Ağustos 2021 tarihi itibariyle Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladığını belirten Kurt, göreve başlama münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Kurtuluş Savaşı sırasında kenti işgal etmek isteyen düşmana karşı halkıyla topyekûn direniş göstererek 11 Nisan 1920’de kurtuluşu ilan eden ve TBMM tarafından ‘Şanlı’ unvanı verilen bu güzide şehrin eğitimine, bugünün küçükleri yarının büyükleri olacak çocuklarımızı bugüne ve geleceğe hazırlamak adına bizleri bu göreve layık gören Sayın Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer’e şükranlarımı arz ediyorum. ” dedi.

Bu göreve getirilmesinin heyecan ve gururunu yaşadığını belirten Kurt, “Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi dokusu, doğal güzellikleri, bilim, ticaret, turizm ve mutfağı ile peygamberler şehri olarak tanımlanmış Şanlıurfa’da eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Bizlerden önce bu şehre ve bu şehrin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli yönetici ve eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum.  ” ifadelerini kullandı.

“Ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum”

Ekip ruhuyla iyi işler yapacaklarına inandıklarını ifade eden Kurt, “İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle almış olduğumuz görevin hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını temenni ediyor  tüm yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum.” dedi. (İLKHA)

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu