Şampiyon Şehitleri Unutmadı

Şampiyonluğunu geçtiğimiz günlerde ilan eden Trabzonspor bir ilke imza atarak dikkat çekmeyi başardı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne asılan bayrağın parçaları için yeni bir kampanya başlatan takım örnek bir davranışta bulundu. Asılan bayrağın parçaları için büyük bir gelir elde eden Trabzonspor bu davranışı ile takdir kazanmayı da başarmış oldu. Şehitler köprüsüne asılan bayrağın parçaları tam 6 bin 500 TL ye satışa çıkarıldı. Şehitler anıtı içinse paralar yağmur gibi yağmaya devam ediyor. Sultanbet

Anıt İçin Yapılan Bağışlar Son Hızla Devam Ediyor

Şampiyon Trabzonspor muhteşem bir gelir kapısını açarak dikkat çekmeyi başarıyor. 15 Temmuz Şehitler köprüsüne asılan bayrağı 1967 parçaya bölen takım büyük bir gelir elde etti. Bayrağın parçalarını satışa çıkarak kulüp şimdiden tamı tamına bir milyon TL gelir elde etmiş oldu. Kişilere çağrıda bulunan kulüp müthiş bir gelire sahip oldu. Çağrıya katılım sağlayanların isimleri ise anıttaki yerini alacak.

Bayrak Parçalarına Yoğun İlgi Gösterildi

Süper ligde şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor bir ilke daha imza attı. Bayrağı toplamda 1967 parçaya bölen takım müthiş bir gelir elde ederek rekor kırmayı da başardı. 15 Temmuz Şehitler köprüsüne asılan bayrak parçaları satışa sunuldu. Organizasyona katılım sağlayanların isimleri ise anıtta yer alacak. Hedefleri bir milyar olan kulüp 15 Temmuz Şehitlerini de bir kere daha anmış oldular. 

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu