Pokémon GO’nun Ağustos Topluluk Günü Etkinliği Eğitmenleri Göreve Çağırıyor

Pokémon GO’nun bir sonraki Topluluk Günü etkinliği 13 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00-14.00 saatleri arasında yine Türkiye’nin çeşitli parklarında gerçekleşecek. Minik Rakun Pokémon Galarlı Zigzagoon'un boy göstereceği bu buluşmayı kaçırmayın!

 

Mart 2022 itibarıyla Türkçe dil desteğine kavuşan dünyaca ünlü mobil oyun Pokémon GO’nun, Topluluk Günü etkinliği yine ülkenin dört bir tarafında, Eğitmenlerin açık havanın keyfini çıkarabilecekleri çeşitli parklarda gerçekleşecek. Tüm Eğitmenlerin davetli olduğu Topluluk Günü buluşması, 13 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00 – 14.00 saatleri arasında gerçekleşecek. İstanbul'da bu ay Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere iki farklı konumda gerçekleşecek olan Topluluk Günü etkinliği, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın, Denizli, Bursa, Kayseri olmak üzere Eğitmenlerin tanıdık olduğu parklarda gerçekleşecek. Ağustos Topluluk Günü buluşmalarına bu ay ilk defa Konya da eklendi. Etkinlik hakkında detaylara, Pokémon GO’nun resmi internet sitesinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

 

Üç saat sürecek Topluluk Günü etkinliğinde Galarlı Zigzagoon vahşi doğada daha sık ortaya çıkacak, şanslı Eğitmenler ise Parlak Galarlı Zigzagoon ile karşılaşacak! Ayrıca, Eğitmenler etkinliğin başlaması itibarıyla 5 saat süresince, Zigzagoon'un evrimleşmiş hali Linoone'u evrimleştirerek Güçlü Saldırı Engelleme’yi bilen Obstagoon'u elde etme şansına da sahip olacak. Bu Topluluk Günün’de Galarlı Zigzagoon'a odaklanan Süreli Araştırma’ya Eğitmenler, 11.00 – 19.00 saatleri arasında katılabilecekler. Bu Süreli Araştırma’yı tamamlamak için için toplam 100 adet Galarlı Zigzagoon yakalanması ve Araştırma Görevleri’nin tümünün tamamlanması gerekiyor. Görevi tamamlayan Eğitmenler Obstagoon Şapkası, Obstagoon Gözlüğü, Obstagoon Eldiveni veObstagoon Pozu’nun sahibi olacak. Ayrıca, bu eşyalar etkinlikten sonra oyun içi mağazadan da satın alınabilir.

 

Topluluk Günü için tasarlanan heyecan verici bonuslar da etkinlik boyunca Eğitmenler için yine aktif olacak. Pokémon yakalama karşılığında 3x Yıldız Tozu bonusuna ek olarak, 2× Şeker kazanma şansı, 50 daha az Yıldız Tozu gerektiren Özel Takas fırsatları ve Topluluk Günü için özel olarak aktifleştirilecek Yem Modülleri bonuslardan sadece birkaçı.

 

Topluluk Günü etkinliğine katılmak için, Eğitmenlerin kayıt yaptırması gerekmiyor. Eğitmenleri, etkinlik hakkında detayları kaçırmamak için Ağustos 2022 Topluluk Günü adresine ve Pokémon GO Türkiye resmî sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet ediyoruz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu