ÖTV indirimi Sonrası Renault Fiyatları

ÖTV indirimi sonrası arabaların fiyatlarında belirli bir düşüş gözlendi.  Gözlenen bu düşüşün etkisi kendini hissettiriyor. İnsanlar sıfır el araba öderken yüksek ÖTV vergisi ödemekten şikayet ettiklerinden dolayı fiyatlarda yapılan güncellemeler sayesinde 50 bin TL kadar bir indirim fiyatlara yansımış bulunuyor. Özellikle araba satışlarında yaşanan durgunluk bu şekilde aşılmış olacak.

Bu aşamada Renault marka arabaların fiyatlarında da indirimler karşımıza çıkar. Renault fiyat listesiincelendiğinde en düşük arabanın 150 bin TL civarında olduğu görülür. Binek araçlarda fiyat tavanı 250 bin TL kadar olurken ticari araçlarda ise fiyatlar 150 bin ile 300 bin TL arasında değişiyor. Sonuç olarak arabanın özelliklerine göre fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Renautl Captur Fiyatları

Renault ailesinin beğenilen bir aracı olan Renault Captur sıfır fiyatise 260 bin TL fiyatından başlıyor. En boş paketi bu olurken isteyen kullanıcılar ekstra paket ile daha yüksek fiyatlara araç sahibi olabiliyor. Ülkemizde en çok satan ve beğenilen markalardan birisi olan bu marka araçların son zamanlarda ÖTV indirimleri ile fiyatları değişmiş bulunuyor.

Bunun yanında renk seçeneği gibi avantajlar ile araçların fiyatlarında yine oynamalar meydana gelir. Söz konusu araçları satın almak için finansman kısmında firmaların finansman seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda fiyatlandırma aşamasında ihtiyaç duyulan çözümler için bankaların kredi kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Renault Megane Fiyatları

Renault Megane fiyat listesiise 232 bin TL ile 400 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Aracın renk ve diğer özelliklerine göre değişiklik ortaya çıkıyor. Aynı zamanda Megane serisinde birden fazla model bulunduğundan dolayı aracın fiyatında oynamalar meydana geliyor. Son yıllarda bu nedenlerden dolayı aracın tercihi ülkemizde sıklık gösteriyor.

Ülkemizde en beğenilen binek araçlar arasında gösterilen Renault araçlarını satın almak için galerilerden faydalanabilirsiniz. Bunun yanında ticari araç seçenekleri ile işini büyütmek için uygun koşullar ile ödeme seçenekleri sunan finansman seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Günümüzde bu araç seçenekleri ile birlikte insanların ihtiyaç duyduğu araçları temini daha kolay hale geliyor. Siz de yeni bir binek araç için bu seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu