Onu 11 milyon euroya satın aldılar

Rashika geçen yıl  Werder Bremen’den Norwich’e 11 milyon euro bonservis bedeliyle. Kosovalı oyuncu benim dönemimde 40 maça çıktı, 2 gol ve 3 asist yaptı.

Sürpriz takviye Matthias Ross

Galatasaray, son gün Danimarka’dan sürpriz bir  takviye daha yaptı. Aalborg forması giyen ve ülkesinin kaptanlık kol bandını giyen Matthias Rose, dün sabah sessizce İstanbul’a götürüldü. Galatasaray’a geçişiyle “çok mutluyum” diyen Rose, hemşehrisi Victor Nelson ile görüşerek sarı-kırmızılı kulüp ve şehir hakkında bilgi aldı. İkilinin de transferden  kısa süre önce fikir pesattr değiştirdiği anlaşılıyor.

Gol A Milli Top

Galatasaray’ın geleceğine yatırım yapmak için katıldığı Matthias Rose, en büyük hayalinin Galatasaray Thunder forması giyeceği Danimarka milli takım formasını giymek ve performansını göstermek olduğunu söylüyor. Genç oyuncu şu ana kadar genç takımda forma giymesine rağmen A Milli Takım’a gidemedi.

Rasyonel şans hareketi

Galatasaray, son gün Icardi, Mata, Yusuf, Rose ve Rashika’nın hamlesini rasyonel bir şansla tamamlıyor Transfer tüm açığı kapattı. 34 yaşındaki pesattr giriş Mata hariç, Icardi dahil tüm transfer edilen oyuncular 30 yaşın altında. Inter’de harika geçen bir sezonun ardından Icardi, Neymar, Mbappe, Cavani, Sarabia, Motin ve Di Maria’yı 2019’da PSG/20’ye getirerek büyük bir mücadeleye girişti.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu