Önder Karaveli ‘Ölüyorum’ dedi

Teknik direktör Önder Karaveli’nin görevi sırasında çok yorulduğunu vurgulayan Çebi başkanı, “Altyapıdan hoca getirdik adamı mahvettiler. Önder Karaveli geldi adamı yediler, kaçtılar. Adam geldi bizi bulun” dedi. Ölüyorum, nefes alamıyorum” dedi. Mentorlar da iyi. 4 kupamız var ve bize uymuyorlar. Takım, teknik komite, onları ödeyen yönetim. Takım olmadan imkansız. başarılı olmak için çünkü para almıyorlar.”

“Diğer topluluklar başkanlarını taçlandırırken beni devirmeye çalışıyorsun”

Fenerbahçe derbisine giderken çekilen videoyla ilgili Başkan Cheby, “Taraftarlarla bir sorunum yok. Arkadaşlarım beni çok seviyor. Onları çok seviyorum. Enflasyona sahabet rağmen bilet fiyatlarını düşürdük. taraftar, Fenerbahçe maçına giderken bir video çekti. Çekimler sırasında saygıyla cevap vermeye çalışırken başı ona açıldı. Bir başka topluluk başkanı taç giyerken, siz yere çakılmaya çalışıyordunuz.”

“Beşiktaş’ın değerini bilmeyen, asla bilemeyeceğim”

Altyapıdan gelen oyuncularla ilgili yorum yapan Siyah Beyazlı başkan, “Maliyetleri azaltmanın tek yolu bizim için Altyapıdan çocuklar getirmemiz. Biliyorsunuz ki, kurulduğumuz günden beri birlikte oynadığımız çocukların durumu. Kulağa harika geliyor. İki yıldır dikiyoruz. Elmas şeklindeler. Yeni gelenlerle sözleşme imzalamadıklarını söylüyorlar ve yapıyorlar. Bilmeyenler Beşiktaş’ın değerini asla bilemeyeceğim.”

‘Yeni insanları iktidara getirmeye çalışırsak geçmiş borçlarla başa çıkamayız’

Cheby, yaklaşmakta olan spor yasasının eksikliklerine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bu yasa bizi cezalandırmak için geldi. Başkandan krediyi yeniden yapılandırmasını isteyeceğim. “Ahmed ne kadar uzakta? Dedik. ‘Efendim bu sefer yapın’ dedik. Yasanın yüzde 90’ı doğruysa, yüzde 10’u değil.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu