Odasında popüler bir isim

Tecrübesi, nazik tavrı ve yüksek standartları koruma içgüdüsü onu profesyonel bir yıldız model yaptı. İngiliz futboluna kısa sürede uyum sağlamayı başardı. Açıkçası İngiltere’de kalacağını düşündüm ve Galatasaray’a gitmesine şaşırdım. Yaşlılığında bile topa sahipken hala çok yaratıcı  bir yıldızdı. Türkiye’de başarılı olacağına inanıyorum. Sonuçta, Premier Lig’den daha zor bir lig değil. Bahisler oldukça yüksek. Özellikle asistleri ve frikikleri ile fark yaratacak. ”

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), yeni sponsoru Yemeksepeti ile imza töreni düzenledi. Sinan Erdem Stadı’nda düzenlenen etkinliğe luvibet Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Sponsor Firma CEO’su Mert Kalımlı, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Yetkilileri ve Sponsor Firmalar katıldı.  Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün Türkiye, marka ailemize katılarak milli basketbol takımının resmi sponsoru oldu. Milyonlarca insanın gurur duyduğu ve dokunduğu Basketbol Milli Takımımız, bu yaz  adından söz ettirdi. Ülkemizin en prestijli organizasyonlarından biri olan luvibet giriş en yeni sponsorumuzla daha da büyük başarılara imza atmak için iş birliği yapacaktır.”

Hidayet Türkoğlu: Basketbol ailemiz büyüyor

Başkan Tilkoğlu Erkek Milli Basketbol’u tebrik etti. EuroBasket Berlin’de Son 16 Turu’na kalan A Takımı, “Berlin’de yaşayan tüm vatandaşları Fransa’ya karşı oynadığımız son 16 maçımızı izlemek için Berlin Arena’ya davet ediyorum. Tüm kategorilerde kadın ve erkek milli takım sporcularımızla gurur duyuyoruz. Basketbol heyecan verici, tutarlı ve dinamik bir oyundur.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu