Microsoft, Yılın Flight Simulator Oyunu Güncellemesini Duyurdu

Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition’ın (GOTY) bugün piyasaya çıktığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Bu yeni baskı, alınan tüm olumlu geri bildirimleri, incelemeleri ve ödülleri kutluyor ve aynı zamanda Microsoft Flight Simulator’u böyle bir fenomen haline getiren eski ve yeni hayranlarımıza bir “Teşekkürler”. Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition beş yeni el yapımı uçak, sekiz yeni havaalanı, altı yeni Discovery Flight ve güncellenmiş hava durumu sistemlerini içeriyor ve altı Dünya Güncellemesinin tümünü içeriyor.

Yeni Uçak

Microsoft Flight Simulator’a yepyeni 5 uçak ekledik:
Boeing F/A-18 Super Hornet: İlk askeri jetimiz ve topluluktan çok talep edilen bir özellik.
VoloCity: Tanınmış Alman şirketi Volocopter’den, elektrikli şehir içi hava taksisi için bir uçak olan “VoloCity” geliyor.
Pilatus PC-6 Porter: Bu efsanevi kısa kalkış ve iniş (STOL) genel amaçlı uçak, İsviçre’den çok yönlü bir uçaktır ve birkaç kokpit, kabin ve iniş takımı varyasyonları ile birlikte gelir.
CubCrafters NX Cub: Yakima merkezli CubCrafters yakın zamanda amiral gemisi CC-19 XCub Aircraft için popüler olarak NX Cub olarak adlandırılan bir burun çarkı seçeneği sundu.
Aviat Pitts Special S1S: En popüler uçaklarımızdan biri, bu uçağın piyasaya sürülmesiyle tek kişilik bir seçeneğe kavuşuyor.
Yeni Havalimanları

Orta Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 adet el yapımı havalimanı ekledik:
Almanya
Leipzig/Halle Havalimanı (EDDP)
Allgäu Havaalanı Memmingen (EDJA)
Kassel Havalimanı (EDVK)
İsviçre
Lugano Havalimanı (LSZA)
Zürih Havalimanı (LSZH)
Luzern-Beromunster Havalimanı (LSZO)
Amerika Birleşik Devletleri
Patrick Uzay Kuvvetleri Üssü (KCOF)
Deniz Piyadeleri Hava Üssü Miramar (KNKX)
Game of the Year Edition ayrıca Amerika Birleşik Devletleri’nde daha önce kaybolan 545 havaalanı hakkında bilgi içerir.

Yeni Görevler

Yakın zamanda tanıtılan Discovery Flights’ın popülaritesine dayanarak, bu popüler seriye 6 ek konum (Helsinki, Freiburg im Breisgau, Mekke, Monument Valley, Singapur ve Cook Dağı) ekledik.

Yeni Öğreticiler

Alışma deneyimini daha da genişletmek için, simmers’ı (bir Icon A5’te) ve IFR’yi (bir Cessna 172’de) tanıtan 14 yeni öğretici sağladık.

Yeni Özellikler

Topluluk tarafından çok talep edilen birkaç özelliği sunmaktan da memnuniyet duyuyoruz: güncellenmiş bir hava durumu sistemi, DX12’ye erken erişim ve bir geliştirme modu tekrar oynatma sistemi.

Yeni Fotogrametri Şehirleri

Bing Maps ile devam eden işbirliğimizin bir parçası olarak, bir dizi yeni fotogrametri şehri ekledik: Helsinki (Finlandiya), Freiburg im Breisgau (Almanya), Brighton, Derby, Eastbourne, Newcastle ve Nottingham (İngiltere) ve Utrecht (Hollanda) .

Ve hepsinden iyisi, Microsoft Flight Simulator Game of the Year Edition, PC ve Xbox Series X|S’deki mevcut oyuncular için ücretsiz bir güncellemedir. Yeni kullanıcılar için GOTY Sürümü, uçuş simülasyonuna mükemmel bir giriş noktasıdır.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu