Madalyayı Kazandı, Başarıyı Başkanla Paylaştı

05-09 Mayıs 2022 tarihinde Sakarya’da gerçekleştirilen Ümit Genç U 21 Türkiye Karate Şampiyonasında Kemer Akar Spor Kulübü başarısı ile yine göz doldurdu. Şampiyonaya 7 sporcu 1 Antrenör ile katılan Akar Spor Kulübü, sporcusu Merabi Surmanidze, Gençler 68 Kg. da Türkiye şampiyonu oldu. Merabi Surmanidze, Milli takım Seçmelerini kazanıp 17-19 Haziran 2022 tarihlerinde Çekya /Prag’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

 

Akar Spor Kulübü Başkanı olan ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörlüğü de yapan Emin Akar ve Merabi Surmanidze ile takım arkadaşları bu başarısını paylaşmak adına Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti. Başkan Topaloğlu’nun her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Emin Akar, “ Sakarya’da büyük bir başarıya imza attık. Sporcumuz Merabi Surmanidze Türkiye şampiyonu oldu. Bizde bu başarımızı Başkanımız ile paylaşmak istedik. Her zaman bizlerin yanında olan sayın Başkanımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bu başarılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da yaptığı açıklamada, Kemer’e gelen bu başarı ile büyük bir gurur duyduklarını belirterek, başta Kulüp antrenörü Emin Akar olmak üzere, Merabi Surmanidze ve tüm sporcuları kutladı. Başkan Topaloğlu, her zaman sporcuların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu