Kış Modasının Renkleri Nelerdir?

Kış modası, havaların soğumasına rağmen sıcacık renkleri beraberinde getirir. Bu renkler sayesinde hem en tarz ve göz alıcı kombinler yapacak, hem de renklerin uyumunu çok kolay yakalama imkanı bulacaksınız. Bu kış mevsiminde trendlerin size sunduğu renklerle hayranlık uyandıracak kombinler yaratmak sizin elinizde!

Uçsuz bucaksız kombin imkanı sunan moda dünyasında yaratıcılığı kullanmak da çok önemlidir. Farklı desenleri kombinlemek genel amaç olsa da bu sezon desenlerin aksine renk uyumları ön planda olacak. Birbiri ile alakasız renkleri bir arada kullanma fikri ilk başlarda gözünüzü korkutsa da, buluşma sonrası doğacak enerji ile bu zıt renkleri kullanmaktan vazgeçmek pek de kolay olmayacak. İşte kış modasında öne çıkan sezonun renklerini sizler için listeledik.

Deniz Yeşili

Çim ve otların karışımdan ortaya çıkan çarpıcı bir zümrüt yeşili hayal edin. Bu muhteşem zengin renk tonu ile birbirinden farklı kombinler yaratabilirsiniz. Örgü ile yapılmış bir kazağın üzerine nötr tonlarda seçebileceğiniz bir atkı sayesinde harikalar yaratabilirsiniz.

Pembe Tonları

Pembenin birçok tonunu ev eşyaları ve nevresimlerde kullanılmasına alışmış olabiliriz, fakat bu sezon pembenin bütün tonlarını giymeye başlayabilirsiniz. Yumuşak pudra pembesi olan ince tonlar rahat kesimli stilleri, büyük beden gömlek ve blazerler ile harika bir uyum yakalayabilirsiniz. Beyaz renk ile de kullanabileceğiniz bu tonlarla birden fazla kombin yapmak sizin elinizde.

Parlak Sarı

Bu cesur renk, ilk başta gözünüzü korkutabilir ama sandığınız kadar kombin yapılması zor bir renk değildir. Kot pantolon ya da nötr renkte olan bir keten pantolonla harika görünüm yaratabilirsiniz. Neşeli ve dikkat çekici bir renk olan patlak sarıyı, şık aksesuarlar ile tamamlayabilirsiniz.İstanbul alışveriş merkezi içerisinde olan mağazalarda birbirinden farklı kombinler yaratarak kış mevsimine hazırlanmak için https://nevcarsiuskudar.com/ adresini ziyaret ederek mağaza seçeneklerini inceleyebilrisiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu