Kırmızı-beyazlı ekiplerden Sefa Yılmaz’ın sağlık durumu

Kırmızı-beyazlı ekiplerden Sefa Yılmaz’ın sağlık durumu ile ilgili verilen bilgilerde şu ifadelere yer verildi:

“Kulüp doktorumuz Burak Ayyıldız, takımımızın sakatlanan futbolcusu Sefa Yılmaz’ın sağlığına ilişkin resmi internet sitemizden bir açıklama yayınladı. Oyuncumuz Sefa Yılmaz’ın kontrolleri sırasında sol ayak bileği ve kaval çevresinde yumuşak dokuda yırtık tespit edildi. Bu haftaki antrenmanımızda sakatlandı. En az 6 hafta sonra yoğun ödem yaşayan oyuncuları da hazırlamayı planlıyoruz. Oyuncularımıza ganobet geçmiş olsun diliyoruz, umarım bir an önce sağlığına kavuşur.”

Alanyaspor maçı öncesi Beşiktaş’ta güncelleme

Beşiktaş, Toto Premier Lig’in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Yarın akşam Alanya Bahçeşehir Okullar Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19:00’da başlayacak ve Alper Ulusoy’un ev sahipliğinde oynanacak. Ulusoy’un yardımcılığını Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Dördüncü yargıç olarak Mert Güzenge görev yapacak.

Bir önceki şampiyon Beşiktaş bu sefer çok görünmez bir figür sergiledi. 12 lig maçında sadece 6 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan ganobet giriş siyah beyazlılar, lider Trabzonspor’un 10 puan gerisinde ancak 20 puan toplayabiliyor. Umutla katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde umduğunu bulamayınca Sergen Yalçın ve öğrencileri Giants Arena’da 4 maçta sıfır gol attı ve sonuç çok hüsran oldu.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu