Kingston’dan Çok Yetenekli USB Bellek

Kingston Digital, Otomatik USBtoCloud Yedeklemeli XTS-AES Şifrelemeli USB Belleğini Duyurdu

 

  • XTS-AES Şifrelemeyle Brute Force ve BadUSB Saldırı Koruması
  • Karmaşık/Parola Modlarıyla Çoklu Parola Seçeneği
  • Kişisel Buluta Otomatik Yedekleme
     

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology Company Inc.'in Flash bellek iştiraki Kingston Digital Inc., IronKey™ Locker+ 50 (LP50) modeli USB belleğini piyasaya sürüldüğünü duyurdu. LP50, Brute Force parola tahmini saldırılarına ve BadUSB'ye karşı koruma sağlamak için, dijital olarak imzalanmış ürün yazılımı ve XTS modunda AES donanım şifrelemesi eşliğinde taşıdığı verileri güvenle saklıyor.

 

Kingston IronKey Locker+ 50, Yönetici ve Kullanıcı parola seçenekleri dahil olmak üzere karmaşık ve çoklu parola seçeneklerine sahip. Karmaşık mod, dört karakter kümesinden üçünü kullanarak 6-16 karakterden oluşan parolalara izin verirken, yeni parola modu sayısal PIN, dizi, hatta 10 ila 64 karakter uzunluğundaki sözcük listelerine izin veriyor. Belirlenecek olan parolalar uluslararası karakterleri destekliyor. Şifre girişi sırasında başarısız oturum açma girişimlerini azaltmak için, ne yazdığınızı görmek isterseniz “göz” sembolü etkinleştirilebiliyor. Kullanıcının parolasını unutması durumunda, sürücüdeki verilere erişmek veya kullanıcı parolasını sıfırlamak için yönetici parolası kullanılabiliyor.

 

LP50, ClevX® tarafından sunulan isteğe bağlı USBtoCloud özelliğinin yanı sıra, küçük metal kasası ve yerleşik anahtarlık halkasıyla kolayca taşınmak için tasarlandı. Böylece kullanıcılar verilerini diledikleri yere kolayca taşıyıp ve erişebiliyor. Kişisel bulut depolama için Google Drive™, OneDrive (Microsoft®), Amazon Cloud Drive, Dropbox™ ve Box servisleri destekleniyor. Bunlar için gereken tüm yazılım ve güvenlik özellikleri sürücüde mevcut olduğundan herhangi bir uygulama yüklenmesi gerekmiyor. Sürücü hem Windows® hem macOS® üzerinde çalışabiliyor.

 

Kingston Şifreleme İş Kolu Müdürü Richard Kanadjian ürün ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kişisel veya işe dair hassas verilerini IronKey Locker+ 50 ile depolamak isteyenler için harika bir seçenek sunmaktan heyecan duyuyoruz. LP50, en çok talep edilen özelliğimiz olan çift parolaya ve kullanıcıların hatırlaması daha kolay bir parola seçmesine olanak tanıyan yeni Parola moduna sahip.”

Kingston IronKey Locker+ 50, 16GB – 128GB arası kapasitelerde sunuluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu