Kaptan sayısında ciddi bir artış yaşandı

Şampiyonluk sezonunda 9 milyon lira alan Uğurkan, 25 milyon liralık yeni maaş aldı. Uğurcan’ın alacağı rakam, yerli oyuncular arasında en yüksek maaşın en yüksek olacağı anlamına geliyor. Trabzonspor yönetimi de sözleşmem sonunda sözleşmesi sona erecek olan Djaniny Semedo ile evliliklerini yeniledi. 31 yaşındaki Yeşil Burunlu forvet 2025 yılına kadar Bleu de Bordeaux’yu taşıyacak.

Sıra Abdul Qadir’de

Bu sefer 1,4 milyon euro alacak olan Djaniny, önümüzdeki birkaç yıl içinde 1,5 milyon euro alacak. Sözleşmede başarı ikramiyelerinin adaxbet de yer aldığı anlaşılmaktadır. Abdülkadir Yaşam’ın 2 yıl önce 4 yıl artı 1 yıl uzatılan yeni sözleşmesi şu an yürürlükte ve sözleşme bitiş tarihi 2024 olarak güncellendi. Genç yıldız sayısını artırmayı planlıyor.

Taha ve Kağan’ın sözleşmeleri de yenilendi

Else Kardeşler’in takımdan ayrılmasının ardından ikinci kaleci olan Mohammad Taha Tepe ile 19 yaşındaki Kaan Moradooğlu’nun da sözleşmeleri yenilendi. Taha, 2027’ye kadar Trabzonspor’da forma giyecek. Kağan’ın da sözleşmesi 2025’e kadar uzatıldı. Yönetimin iki futbolcunun maaşına zam istediği anlaşılıyor. İç transferlerde birbiri ardına yer değiştiren Trabzonspor, önümüzdeki günlerde  adaxbet giriş bazı altyapı isimleriyle sözleşme imzalamayı planlıyor.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Joseph de Sousa’nın Ankara Gucho maçındaki davranışı nedeniyle otomatik yaptırımlar dışında yaptırıma yer olmadığına karar verdi.

Tecrübeli Brezilyalı  futbolcu kırmızı karttan sadece bir penaltı aldı.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu