İş dünyasına yön veren Sektörün Yıldızları dergisi artık “Dergilik”lerde

ECO Medya Grup çatısı altında 16 yıldır hazırlanan ‘SEKTÖRÜN YILDIZLARI’ isimli televizyon programı TGRT EU ekranlarından sonra SHOW TURK kanalıyla da anlaşarak seyircisiyle buluşacak olan kanal sayısını 2’ye çıkardı…

 

Görsel medyada verdiği bu hizmeti, yıllar önce yazılı basına da taşıyarak ‘SEKTÖRÜN YILDIZLARI’ dergisiyle bir ilki de gerçekleştirmişti. Hizmet verdiği sektör yelpazesi sağlık, inşaat, gıda, tekstil, emlak, sanayi, turizm, eğitim, otomotiv, nakliyat, restoran-cafe, iletişim, bilişim gibi çok geniş bir alanı kapsıyor.

 

Dolara bağımlı olarak sürekli artan ve artık altından kalkılamayacak ücretlere ulaşan kağıt ve baskı maliyetleri, büyük gazeteler gibi ‘Sektörün Yıldızları’ dergisini de etkiledi. Bu aydan itibaren kağıt baskının yanı sıra e-dergi formatında hazırlanıp DERGİLİK’lerde yayınlanmaya başlandı.

 

Daha önce 3’er aylık periyotlarda, diğer bütün ekonomi dergilerinden çok farklı ve özgün olarak bin bir itina ile hazırlanan SEKTÖRÜN YILDIZLARI dergisi bundan sonra her ay e-dergi formatında dijital ortamda olacak.

 

Ekonomi ve iş dünyasının son gelişmelerinden haberdar olabilmek için dergideki birbirinden değerli köşe yazarlarının yazıları ile yapılmış çeşitli söyleşiler ve en güncel haberler dijital mecradaki e-dergiliklerden okunabilecek.

 

Her sayısında sektörün önde gelen marka isimleri ile medya dünyasının sevilen ismi Bülent Kocabıyık özel röportajlarıyla SEKTÖRÜN YILDIZLARI dergisinde yer alacak.

 

Ekonomi katagorisinde her ay yayınlanacak olan ‘Sektörün Yıldızları’ dergisine, Turkcell’in DERGİLİK ve Türk Telekom’un e-dergi bölümlerinden ve Dijitalbasın’dan rahatça ulaşılabilecek.

 

Ayrıca dergiyi ECO Medya Grup sitesinin ana sayfasındaki e-dergi bölümünden dergi kapaklarına tıklayarak çevirmeli sayfa olarak dergi formatında da okunabilecek.

 

Bu yollar ile 7 gün 24 saat, zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın istenen her yerden ‘Sektörün Yıldızları’ dergisine kolaylıkla ulaşılmış olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu