İÇ ODA KAPILARINDA YENİ TASARIMLAR

Dekorasyonu denildiği zaman ilk akla gelen tasarımlardan biri hiç şüphesiz kapılardır.

Kaliteli Mdf üzeri pvc kaplama ile hazırlanan mebran kapı modelleri evinizin ve ofisinizin şıklığını kat kat artırarak mobilyalarınız ile daha uyumlu bir yaşam alanını sizlere sunmaktadır. Dilerseniz de lake kapı kullanarak ceviz ve meşe renkleriyle donattığınız ev tasarımınıza artı şıklığı bu sayede katabilirsiniz.   
           

TORUN KAPI modern tasarımlı lüks kapı modelleri ile sizlere İstanbul da keresteciler oraganize sanayi sitesindeki satış merkezi ve Tekirdağ Hayrabolu sanayideki fabrikasından tüm Türkiye ye kargo ile veya projelerinize çözümler sunmakta. Şehir dışı satışlar için bireysel kapı ihtiyaçlarınızı ambar ve kargolar ile göndermekte. Projeleriniz için seçkin ve zengin  ahşap iç kapı modelleri ihtiyaçlarınız montaj dahil olarak çözümler sunmakta.   
                                    Günümüz kapı tasarımlarında kullanılan çeşitli malzemeler zamanla ev içerisinde ki nem ve kötü hava koşullarının doğurduğu çeşitli durumlardan ötürü zarar görebilmektedir. Kullanılan bu malzemeler sayesinde hem daha uzun ömürlü bir kapı ömrü sunarak hem de görünüm açısından kişiselleştirilebilir tasarımları ile oda kapısı tercihinizi bu malzemelerden yana kullanabilirsiniz.
           Normal kapılarda olan sürekli boyanma durumu ve değiştirme durumundan kurtulmak istiyor, paranızı bir defa bu durum için harcamak istiyorsanız tamamen sizin için sunulmuş önemli fırsatlardan biri membran kapılardır. Bağlantı adresleri arasında yer alan Web sitemizde çeşitli modeller arasından kapı tercihi yapabilir veya bizimle iletişim kanallarımız üzerinden irtibat kurarak ev veya ofis mobilyalarınıza uygun kapı tasarımını sizinle birlikte planlayarak yapmamıza olanak sağlayabilirsiniz.
            Ofisinizde yer alan duvar kağıtları ve süslemeleri kadar kapı tasarımları da uyumu tamamlamak adına çok önemlidir. Sitemizi ziyaret ederek uygun fiyat garantisi ve cazip ödeme seçenekleri arasından tercihinizi hemen yapabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu