Huobi NFT, Metahallo ortaklığıyla 25 Mayıs’ta “McGrady moment” NFT özel satışını gerçekleştirecek

Huobi Global’in resmi NFT pazar yeri Huobi NFT, web3.0 tabanlı bir platform olan Metahallo ile ortaklık yaptığını duyurdu. Tracy McGrady’nin 2004 Aralık ayında ses getiren maçında öne çıkan performansı ve kariyerindeki başarılarını öne çıkaran “McGrady moment” NFT’sinin özel satışı gerçekleştirilecek. McGrady'nin Houston Rockets’ın San Antonio Spurs karşısındaki göz kamaştırıcı performansının 33 saniyesini ölümsüzleştiren, video formatındaki NFT çalışması, 25 Mayıs 2022 tarihinde Huobi NFT’de bir İngiliz müzayedesinde 3.500 başlangıç fiyatıyla sergilenecek.

 

"McGrady moment” NFT’de, 9 Aralık 2004'te Houston Rockets ile San Antonio Spurs arasında oynanan bir maçın son anlarında 33 saniyede 13 sayı atan ve Rockets'ın sihirli bir şekilde Spurs'ü 81-80 puanla yenmesine yardım eden ünlü basketbolcu Tracy McGrady yer alıyor. 

 

Katılımcıların farklı oyunlar, web siteleri ve sanal dünyalar arasında kimliklerini ve dijital varlıklarını çalıştırarak dijital alanların keyfini yaşamalarını sağlayan Metahallo, NFT yayınlama, canlı yayın, 3D ortam, etkileşimli video, özelleştirilmiş avatar, sosyal ağ gibi bağlan ve kullan işlevlerine sahiptir.  Metahallo, kullanıcıların merkezi olmayan kimlikleri (DID) ile birbirine bağlı bir dijital alana katılmalarını sağlıyor. Huobi NFT ile “McGrady moment” NFT'yi piyasaya sürmek için yapılan ortaklık hem NFT endüstrisi hem de metaverse için ileriye dönük yeni bir döneme işaret ediyor. 

 

Başlangıç tarihi 25 Mayıs 2022 olacak ve toplamda 35 saat sürecek olan müzayededeki tüm katılımcılar, Ethereum zincirinde düzenlenen bir Huobi NFT alacak, nihai kazanan bu “McGrady moment” NFT'sini ikincil piyasada satabilecek.

 

Huobi NFT ekibi, "Tracy McGrady'nin Aralık 2004'te Spurs'e karşı destansı dönüşü, bugüne kadar hem taraftarların hem de oyuncuların kalplerinde ve zihinlerinde yaşıyor" dedi. "Bu anı bir NFT'ye dönüştürmek, katkısının sonsuza kadar sürmesini sağlıyor. Bu müzayedenin hem NBA taraftar topluluğunu hem de gelişen NFT endüstrisini zenginleştireceğini umuyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu