HomePure Zayn kış aylarında havanızın kalitesini değiştiriyor

Kışın gelmesiyle grip mevsimi de açıldı. QNET ev ve yaşam ürünü HomePure Zayn, gelişmiş  teknolojisiyle havayı yüzde 99,8 oranında temizleyerek, evde iş yerinde, sporda, restoranlarda; kapalı olan tüm alanlarda solunan havanın kalitesini yükseltiyor.

 

Temiz hava solumanın, beyin fonksiyonlarının daha verimli çalışmasından sağlıklı uykuya kadar pek çok faydası var ancak asıl faydası kış aylarında ortaya çıkıyor. 

 

QNET için özel olarak tasarlanan ev ve yaşam ürünü HomePure Zayn, iç mekanlarınızı hava ile bulaşan partiküllerden, alerjenlerden, virüslerden, bakterilerden, mantarlardan, küflerden, kötü kokudan ve uçucu organik bileşiklerden (VOC'er) yüzde 99,8'e kadar temizleyen beş aşamalı arıtma sistemiyle havanın kalitesini iyileştiriyor.

 

İsviçre'de geliştirilen, Güney Kore'de üretilen ve Alerji Araştırma Vakfı Avrupa Merkezi (ECARF) tarafından test edilip onaylanan HomePure Zayn, yaklaşık 36 metrekarelik bir alana etki ediyor. Kullanıldığı iç mekanlara her gün temiz ve saf hava sağlamak için HPP+ Elektrostatik Ultraviyole (UV) Işığı ve Ultra Plazma İyon Filtre Teknolojisi kullanan HomePure Zayn, evlerinizde rahat bir nefes almanızı sağlıyor. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu