Hakemler forum baskısına maruz kalmamalı

Son tahlilde futbolcularımız sahada gladyatör değil, 100 yıllık formanın alın terini ve tüm tarihini yansıtan formaları giyiyoruz. Elbette bu maç bu sorumluluklar dahilinde oynanacak. çok mutlu olun Fenerbahçemiz için sözlerimi söylemekten mutluluk duyuyorum sahada son damlasına kadar mücadele eden sorumluluk kapsamında formalarına ter döken 11 futbolcumuz olacağı aşikar. Bu hazırlıkları yaptılar, meritbet şölen, şölen haline gelmeli, tekrar vurgulamalıyız, Pazar akşamı saat 21:00’deki maçın sonunda hakemden değil, sadece takımımızdan, tabii ki kendi başarımızdan bahsetmeliyiz. . Hakem. Herhangi bir forum baskısına maruz kalmamalılar. Tamamen objektif bir atmosferde, baskıdan uzak ve daha önce de söylediğimiz gibi adil bir şekilde yönetsinler, çünkü güç onların ama sonuçta güçlüler de adil olmalı.”

“Türk futbolu ve hakemler için güzel bir sayfa yap”

“Şimdiye kadar çok önemli bir haksızlığa uğradık, geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz puanlar yüzünden zaten söyledik. Artık olmamalılar. Türk futbolu ve meritbet giriş hakemliği için güzel bir sayfa yapın. İnanıyorum ki” Derbi böyle değerlendirilmeli.”

Sivasspor’dan Salomon Rondon ve Uğur Çiftçi’nin açıklaması

Sivasspor Başkan Yardımcısı Serkan Aydın, Radyospor’da yer alan Trio’nun konuğu oldu. Başkan Aiden’ın gündeme ilişkin önemli konuşmasının detayları ve Sivasspor şöyle…

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu