Fenerbahçe Haberleri…Attila Sale: Galatasaray Derbisinde iyi sonuçlar almayı umuyoruz

Fenerbahçe’nin Macar savunma oyuncusu Attila Sale, “Bu derbinin Türkiye’nin en büyük maçı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden hepimiz heyecanlıyız. Bu derbi hepimiz için önemli. Başarılı olmak istiyoruz. bunun için çok çalışmak.

Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı deplasman derbisine hazırlıklarına devam etti. Derbi öncesi ganobet sarı lacivert takımından Attila Szalai kulüp TV’de bir açıklama yaptı. Milli takımın dün ilk antrenmanına yeniden başladığını ve hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Salai, “Derbi Haftası’ndayız ve iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Derbi zamanını ve maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu süreçte Çin’de bizim antrenmanlarımız biraz farklı, o kadar çok oyuncu milli takımda.Buraya farklı zamanlarda geldiler.Son iki ganobet giriş haftadır milli takımdaydım.İstanbul’a Salı ve dün geldim. Takımla antrenmana çıktık. Bazı takım arkadaşlarımız yolculuğun uzunluğu nedeniyle farklı bir iyileşme süreci yaşıyor. Şu ana kadar çok mutluyum. İyi çalışıyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu