Cilt Bakımında Oksijenin Tazeleyeci ve Yenileyici Etkisi Evol Ozonlanmış Zeytinyağı

Ozon Nedir?

Atmosferin üst katmanlarında yer alan ve doğal bir kimyasal bileşik olan Ozon, 3 oksijen atomunun birleşmesi sonucu oluşan bir gazdır. İki atomlu normal atmosferik oksijenin yüksek enerjili hali olduğu için ‘’zenginleştirilmiş oksijen’’ olarak da bilinen ozon, güneşin yaydığı yüksek enerji yüklü ultraviyole ışınlara karşı koruyucu bir filtre mekanizması oluşturarak biyosferdeki biyolojik dengenin korunmasına yardımcı olur. 

Ozonlanmış Zeytinyağı Nedir?

Ozon yağı, ozon gazının zeytinyağıyla karıştırılmasıyla elde edildiği için bu adı almıştır. Ozon gazı, saf oksijenlerden oluşur. Yüksek kalitede olan soğuk sıkım zeytinyağına 3 ay boyunca ozon enjekte edilmesiyle elde edilir. Ozon ilaveli zeytinyağı, ozonlaşmış yağ gibi farklı isimlerle de anılan bu yağ, güçlü antioksidan özellikler göstermesiyle bilinmektedir.

Pürüzsüz Bir Cilt İçin Ozonlu Zeytinyağı

Özellikle cildi yenileme özelliğine sahip ozon yağının faydası oksijenin hayat veren iksirinden gelmektedir. 

Ozon yağı vücudun herhangi bir yerinde kullanıldığı bölgede cildi canlandırması, beslemesi ve yenilemesi ile ünlüdür. Uygulandığı bölgeye oksijen takviyesi yapar, hayat verir.  Cildiniz her zamankinden daha canlı ve ışıl ışıl görünür.

Ozon yağının dokunduğu yere canlılık verir.

Uygulandığı bölgede cilt kuruluğunu önler.

Cildin elastikiyetisini artırır.

Sağladığı oksijenlenme ile sıkılaştırıcı, toparlayıcı ve özellikle kuru ciltli olanlara karşı kullanımı olumlu sonuçlar doğurmuştur. Cildi gençleştirme ve güzelleştirme özelliğinden dolayı belli bir süre kullanılması halinde cilde parlaklık veren etkisi görülecektir. 

İçerik : Ozonized Olive Oil

Kullanımı:  Uygulama öncesinde cildinizin makyaj kalıntıları, kir gibi her türlü kalıntıdan iyice arındığından emin olmalısınız. . Uygulamadan önce cildinizi temizleyin.  Evol Ozonlu zeytinyağınızdan bir miktar alarak cildinize parmaklarınızla hafif masaj yaparak sürünüz. Kullanımdan sonra en az 2 saat başka bir ürün ve su ile cilt temas etmemelidir.

Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Göz ile temas ettirmeyiniz, temas etmesi halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacakları yerde muhafaza ediniz. Serin yerde saklayınız. Güneş ışığı ve doğrudan ışıktan uzak tutunuz. Her kullanımdan sonra şişenin ağzını sıkıca kapatın. Tahriş olmuş cilde uygulamayınız. Yetişkinler içindir.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu