Çekicilik Hizmetinde En İyi İşletme Olmanızı Sağlayacak Püf Noktalar

Çekici hizmetine sahip olup işinizde en iyisi olmanızı sağlamak istiyor ya da çekicilik hizmetine yeni girip aynı şekilde işinizi sağlam yapmak istiyorsanız bu işte bilmenizi gerektirecek bazı püf noktalar vardır. Bu püf noktaları bilerek işletmenizi büyütmek istiyor ya da yeni açılacak olan işletmenizi hızlı bir şekilde büyütüp zirveye taşımak istiyorsanız bu püf noktaları uygulamalısınız. Bu sektörde başarılı olan kişilere baktığınızda mutlaka bu kriterleri ya uygulamış ya da sahiptir. Peki işinizde en iyi olmanızı sağlayacak olan bu püf noktalar nedir?

 

1- Çevre Edinmek

– Çevre bu işte oldukça önemlidir. Bu işe başlamadan önce geniş bir çevreye sahip olmalısınız. Kaldı ki oto kurtarıcı olanların çoğunun çevresi geniştir. Hatta bu işte en iyi olanlar çevresi en geniş olanlar diyebiliriz. Bu yüzden bu işte en önemli püf nokta çevredir.

 

2- İşletmelerle Anlaşma Sağlamak

– Kaportacılar, sanayiciler, servisler ve tamircilerle anlaşma sağlamalısınız. İlk başlarda müşteri çekmek için bu gibi yerlerle anlaşıp fiyattan belli bir komisyon vererek karşılıklı kazan kazan durumu sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde bu işte iyi olan kişileri incelediğimizde birçok işletmeyle anlaşmış olduğunu göreceksiniz.

 

3- Reklamı Güzel Yapabilmek

Bu işte var olan kişilerin reklama fazla ihtiyacı yoktur. Lakin oto kurtarıcı olma yolunda bir adım attıysanız ve çevreniz de pek yoksa reklamınızı çok sağlam yapmalısınız. Böylelikle reklam sayesinde müşteri sayınız artacak ve işletmenizin büyümesini sağlayacaktır.

 

4- Sigorta Firmaları ile Anlaşma Sağlamak

Sigorta firmaları ile anlaşmak müşteri sayınızı arttıracaktır. İşte yeniyseniz tecrübeli biriyle görüşerek sigorta firmaları ile ilgili bilgi alarak anlaşma sağlayabilirsiniz.

 

5- Müşterileri Geri Çevirmemek

Çekici şoförü olmak ciddiyet ister. Bu yüzden işinizi ciddi yapmalı ve sizden yardım isteyen hiçbir müşteriyi geri çevirmemelisiniz. Geri çevrilen müşteri bir daha sizi ne arayacaktır ne de önerecektir. Fakat yardımına koştuğunuz müşteri memnun kalırsa adınızı yolda mağdur kalan diğer insanlara da duyuracaktır. Bu sayede her müşteri size başka bir müşteri getirecektir. İşin ciddiyetini kavrayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu