Başkan Aydın: “AK Parti, Seferihisar’ın çözüm partisidir”

Ürkmez ve Seferihisar merkezinde gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarında Seferihisarlılarla bir araya gelen Başkan Aydın’dan çözüm ve hizmet vurgusu; “AK Parti Seferihisar’ın geleceğinin umududur. Çözüm partisidir ve her daim hemşehrilerimizin yanındadır”

 

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Ürkmez, Ulamış ve Seferihisar merkezinde Seferihisarlılarla bir araya geldi. Beraberindeki partililerle Ürkmez’de vatandaşı ve esnafı ziyaret eden Başkan Aydın, Ürkmez için beklenen Şehit Osman Koç Stadı ihale müjdesini de Ürkmez’de aldı. Müjdeyi alan Başkan Aydın haberi daha önce de olduğu gibi önce Şehit Osman Koç’un babası Mustafa Koç ile paylaştı. Şehidin babasını telefon ile arayan Başkan Aydın, “Haberi Ürkmez’de almamız ilçemiz için yaptığımız güzel işlerin hoş bir tezahürü oldu. Şehidimizin babası kıymetli Mustafa amcamız şehir dışında olduğu için kendisini ziyaret edemesek de telefonla arayıp bu müjdeyi ve heyecanımızı ilk olarak onunla paylaştık” diye konuştu. Seferihisar’ın geleceği için sürdürülebilir, vatandaşın ihtiyaç ve sorunlarına yanıt verecek projeler için çalıştıklarını dile getiren Başkan Aydın, “AK Parti Seferihisar’ın geleceğinin umududur. Çözüm partisidir ve her daim hemşehrilerimizin yanındadır” ifadelerini kullandı. Bengiler Mahallesi Muhtarı Ferdi Şimşek ve Mersinalanı Mahallesi Muhtarı Şerafettin Yeşilçayır’ı da ziyaret eden Başkan Aydın, mahallelerin ihtiyaçları noktasında muhtarlarla iştişare edip bilgi aldı.

 

Programa Ulamışta devam eden Başkan Aydın ve partililer, vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Burada Seferihisar için yapılabilecekler noktasında vatandaşla sohbet eden Başkan Aydın, çözüm ve hizmet odaklı siyaset anlayışına dikkat çekerek “AK Parti Seferihisar teşkilatı ortada çözülmesi gereken bir sorun varsa hiçbir zaman çözümden de problemden de kaçmadan, elini değil gövdesini taşın altına koyan bir teşkilattır. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla yakından takip ediyor ve çözüme kavuşturulması noktasında tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu