“Al-Shamal” ile karşılaştı

Fenerbahçe maçı Bruma, Valencia, Berisha ve Serdar Dursun’un golleriyle 4-2 kazandı.

Canarias toplam 5 hazırlık maçında 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Jorge Jesus’un takımı ayrıca Avusturya’daki bir denizaşırı kampta iki hazırlık maçı oynadı. Fenerbahçe, Avusturya ile ilk hazırlık maçında Valencia’nın golüyle Sırbistan Partizan’ı, ikinci hazırlık maçında Macar Mola Feervar’ı Serdar Dursun, Diego Rossi ve Ener Valencia’nın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Porto’nun 8 numaralı transfer numarası Sergio Oliveira ile bağlantı kuran Galatasaray, Portekizli futbolcuya transfer konusunda oldukça temkinli. Bir süredir William Carvalho ile temas halinde olan haydutların ön libero arayışıyla bağlantılı olarak asıl hedefi Idrissa Guilleux. 32 yaşındaki futbolcu ile kulübü PSG arasında 11 Temmuz’da yapılan görüşmenin sonucu tehlikeli. Galatasaray’ın eski spor direktörü ve PSG’nin yeni spor direktörü Luis Campos, Guy’ın kadroya alınmayacağını ve kendisini kampa davet etmeyeceğini nesinecasino açıkladı. Fransız basınına göre Guye ile en ciddi  ilgilenen takım Galatasaray. Bu arada Sarı Kırmızılı taraftarlar, Gaye’nin tatil paylaşımının altına yüzlerce ‘Galatasaray’a gel’ mesajı bırakarak oyuncuları ikna ediyor.

“İstediğimiz maaş normal”

Açıkçası, Joao Pedro’nun transferi ertelenecek. Sarı Kırmızı, deneyimli bir yıldız menajerin yüksek komisyonu nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı. Buna rağmen  Cagliari ekibinin herhangi bir sorun yaşamadığı ve ifade sorulması konusunda anlaşmaya varıldığı aktarıldı. İstediği maaşın normal olduğunu söyleyen yıldız futbolcunun hem menajeri hem de  avukatı olduğunu kaydetti. Menacer, Galatasaray dışında hiçbir kulüple pazarlık yapmadıklarını da sözlerine ekledi. İki taraf arasındaki ücret sorunları çözülürse João Pedro’nun transferi nihai sayılacak.

Cephe hattı, Sarı Deniz’in son yıllarda en büyük sorunlardan bazılarını yaşadığı bir yerin başında.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu