19 yaşındaki oyuncu için yaptığı

KAP açıklamasında Viyana’ya 4 sezon boyunca 5 taksitle 6 milyon avro ödeyeceğini söyledi ancak başka bir şeyden bahsetmedi. Wien taraftarları kulübün numarasına tepki gösterirken, Yeşil Beyazlı sportif direktör Zoran Barisiç yarın Wolfsberg’de oynayacakları maç öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

“Daha fazlasını kazanmak için büyük bir şansımız var”

Barışiç, “Çarşamba akşamı Galatasaray ilk yazılı teklifi yaptı. Kabul ettik, kabul ettik. Demir’in sözleşmesi kapsamında bir çıkış olacak. Şimdi, sabit ücretler, bir başarı bonusu ve fırsatın bir parçası olarak yeniden satış ile, hızlı kapanış makalesinde açıklanandan daha fazla kazanma şansı yüksektir. Barselona’dan sonra Yusuf, zihinsel ve fiziksel olarak hastaydı. Sekiz ayımızı aldı. Sadece iki iyi oyun oynamasına rağmen xsports henüz o seviyede değil. Onlar da gerçekten Galatasaray’a gitmek istediklerini vurguladılar” dedi.

Tazminat maddesi…

Öte yandan Avusturyalı futbolcu, Galatasaray’ın herhangi bir maçını ertelemeleri halinde ağır tazminat alacağını da sözlerine ekledi.

Spor Toto Süperliga’nın 6. hafta açılış maçında Corendon Alanyaspor, MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör xsports giriş Felipe Sanchez Mateos basına açıklama yaptı. Rakiplerin farklı enerjilerle maça geldiğini söyleyen Mateos, “Yeni oyuncularla anlaştılar ve bunu sahada hemen gördük. Hatta maçtan önce bunu konuşmuştuk. İyi bir başlangıç ​​yaptık. Topu kontrol ediyoruz. Klasik futbolumuzu oynadık. İkinci yarıda golü bulduk. Bu galibiyet bizim için çok önemli.

Bu Haberi Paylaşın

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu